Skip to content

De inkopen voor de groep.

Je hebt een vakantie geboekt bij Ossenkamp Vakantiehuis dat is al een goed begin. Maar nu moeten er nog een paar andere dingen geregeld worden. Er moeten natuurlijk ook inkopen worden gedaan.Verder wil je misschien ook een activiteit organiseren in de buurt van Hellendoorn.

Uiteraard kunnen wij het ontbijt voor jullie regelen. € 12,50 zorgen wij dat ’s morgens alles voor het ontbijt binnen staat. Maar ga je toch zelf inkopen doen, dan helpen we jullie graag om een idee te krijgen welke hoeveelheden er ingekocht moeten worden. Dat kan best lastig zijn om voor een groep van vijftien of twintig personen de inkopen te doen. Een goede voorbereiding is dan ook belangrijk om jullie verblijf in onze groepsaccommodatie zo aangenaam mogelijk te maken. Onze keuken is ruim genoeg om je eigen maaltijd te bereiden. Er is voldoen ruimte om je inkopen op te bergen. En er is voldoende ruimte in de onze 2 koelkasten. Uiteraard is er serviesgoed aanwezig en ook is er voldoende keukengereedschap aanwezig.

Inkopen voor ontbijt en lunch

Wij hebben voor de inkoop van het ontbijt en lunch alvast wat voor jullie op een rijtje gezet. Pas het een beetje aan naar de samenstelling van de groep. Zijn er veel kleine kinderen, moet je misschien wat extra zoetwaren toevoegen. Met een groep met veel pubers kun je wel een extra brood gebruiken. Voor brood maken wij altijd gebruik van https://lekkervanlorkeers.nl/

Back To Top