skip to Main Content

Dit zeggen de bezoekers

van de Ossenkamp te Hellendoorn
10
Als teambuildingsweekend zijn wij in de Ossenkamp geweest. Alles was perfect geregeld. Een zeer goed uitgeruste keuken, prima slaapkamers en alles heerlijk schoon. Een perfectie locatie in een prachtige omgeving.
- Amsterdam
8
Wij hebben een weekend doorgebracht in de Ossenkamp met een groep van 20 personen.. Iedereen was zeer te spreken over de sfeervolle uitstraling. Alles zag er schoon en verzorgd uit en de service van de familie Berkenbos is super.
- lomm
8
We hebben een weekend met jeugd doorgebracht op deze lokatie. Een prachtige omgeving, vriendelijke ontvangst en riant en luxe plek. We hebben een heerlijk weekend gehad en voor volgend jaar de reservering al weer staan!
- Apeldoorn
8
Op schoolkamp geweest met OBS de Iekmulder hier. Zeer geschikt daarvoor, meerdere slaapruimtes, zodat ook enige privacy gewaarborgd is. Heel netjes en schoon. Gezellige huiskamer en voor de kinderen meer dan voldoende ruimte buiten om te spelen. Alles is er. Namens de kinderen en begeleiders nogmaals onze dank is groot.
- IJhorst
10
De ontvangst was prima. Het bijgeboekte ontbijt was voortreffelijk. Het contact met mevr. Berkenbos was goed.
- HENGELO OV
10
Inmiddels maken wij voor het familieweekend vanaf 2012 gebruik van deze locatie en gezien het gegeven dat we elk jaar weer terugkomen zegt dat al genoeg. Dat doe je niet als je niet tevreden bent of het niet naar je zin hebt. Het is de combiantie van een mooi ruim groepsverblijf met een perfect overdekt buitenterras, een heerlijk ruim gras/speelveld waar je echt van alles kunt doen met een fantatsische plek voor het aansteken van een kampvuur. Zowel voor jong als oud is het dus maximaal genieten. Daarnaast kun je lekker wandelen en is er veel te doen in de directe omgeving. Kortom; wij willen voorlopig niets anders, ook de komende jaren blijven wij gebruik maken van deze locatie.
- Barneveld
6 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Back To Top