Skip to content

Arrangementen

wat wij voor u kunnen regelen ...
Ontbijt service
brood bij de Ossenkamp

Wil je geen gedoe met inkoop van ontbijt, laat ons dan jullie ontbijt verzorgen. Voor € 12,50 per persoon per dag zorgen wij dat alles voor het ontbijt ’s morgens voor jullie in het vakantiehuis klaar staat.

Weekendarrangement

kukullekuuu

Met het weekendarrangement zorgen wij voor 2x ontbijt in de accommodatie en 2x een warme maatlijd waarbij voor de 1e dag keuze uit een pastabuffet, snackbuffet of stamppotbuffet en voor de 2e dag bbq of warm & koud buffet. Voor € 75,– p.p.

Boeren meerkamp

Wil je een gezellige en active middag bij de accommodatie, reserveer dan onze boeren meerkamp. Voor 35,– zetten wij de meerkamp klaar. De meerkamp bestaat o.a. uit een kruiwagenrace, klompenrace, waterdragen, boerenworstelen, spijkerslaan, touwtrekken en boerenscrabbel.

Klootschieten

Wilt je de directe omgeving verkennen ga dan gezellig klootschieten. Wij leggen jullie de regels uit en voor 5,– per team van 5 personen heb je een leuk activiteit.

Fietsen
Fietsen over de Sallandse Heuvelrug

De omgeving is prachtig om per fiets te ontdekken. Vanaf € 25 kun je al 2 dagen rond rijden  op een fiets met 3 versnelling maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mounetenbike.  Voor meer informatie kijk op Jan Stam fietsverhuur of Tweewielercentrum Hellendoorn.

Opgemaakte bedden
Opgemaakte bedden

Wil je graag het gemak van een opgemaakt bed, dan kan dat. Voor € 13,50 p.p. inclusief bedlinnen maken wij jullie bed op. Alleen mogelijk voor de hele groep.

Op avontuur in het bos
Wandelen Sallandse Heuvelrug

Met elkaar genieten van de Sallandse Heuvelrug kan door een bezoek te brengen aan Buitencentrum De sallandse Heuvelrug of breng een bezoek aan Natuurmuseum Holterberg Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om met een gids de mooie Sallandse Heuvelrug te verkennen.

Varen op de Regge
roeien op de Regge

Varen met de Enterse Zomp is een unieke gelegenheid om de Regge vanaf het water te beleven ga voor meer informatie naar: Enterse Zomp vanuit Hellendoorn
of neem voor reserveringen contact op met Tourst Info Nijverdal t. 0548 612 729.

Touristische informatie
Hellendoorn avontuurlijk natuurlijk

Voor uitgebreide informatie over de omgeving en wat er bij ons in de buurt allemaal te doen is verwijzen wij ook graag naar Tourist info Hellendoorn-Nijverdal. Hier kun je allerlei informatie vinden over de verschillende mogelijkheden bij ons in de buurt.

Lekker eten!
bbq bij de Ossenkamp

Wat natuurlijk heel gezellig en makkelijk is met een groep is een bbq of buffet. Kijk voor de mogelijkheden bij Gerben Kamphuis Slagerij voor de mogelijkheden

Zelf je boodschappen regelen
brood bij de Ossenkamp

Brood kun je zelf ook makkelijk bestellen via Bakkerij Lorkeers in Hellendoorn Kijk voor tips ook even op onze blogpagina wat moeten we inkopen voor onze groep

Gezellig uit eten!
riante keuken

Wil je samen uit eten reserveer van te voren. Wij kunnen de volgende restaruants aanbevelen.
Tante StoofHancate 2.0In de Tonne of kijk op website van Visit Hellendoorn

Back To Top