skip to Main Content

Arrangementen

wat wij voor u kunnen regelen ...
Ontbijt service
brood bij de Ossenkamp

Wilt u geen gedoe met inkoop van ontbijt, laat ons dan uw ontbijt verzorgen. Voor € 7,– per persoon per dag zorgen wij dat alles voor het ontbijt ’s morgens voor u in het vakantiehuis staat.

Weekendarrangement
kukulleku

Met het weekendarrangement zorgen wij voor 2x ontbijt in de accommodatie en 2x een warme maatlijd waarbij voor de 1e dag keuze uit een pastabuffet, snackbuffet of stamppotbuffet en voor de 2e dag bbq of warm & koud buffet. Voor € 35,– p.p.

Boeren meerkamp

Wilt u een gezellige en active middag bij de accommodatie, reserveer dan onze boeren meerkamp. Voor 35,– zetten wij de meerkamp klaar. De meerkamp bestaat o.a. uit een kruiwagenrace, klompenrace, waterdragen, boerenworstelen, spijkerslaan, touwtrekken en boerenscrabbel.

Klootschieten

Wilt u de omgeving verkennen ga dan gezellig klootschieten. Wij leggen jullie de regels uit en voor 5,– per team van 5 personen hebt u een leuk activiteit.

Fietsen

De omgeving is prachtig om per fiets te ontdekken. Vanaf € 22 kun je al 2 dagen rond rijden  op een fiets met 3 versnelling maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mounetenbike.  Voor meer informatie kijk op Jan Stam fietsverhuur of Tweewielercentrum Hellendoorn

Opgemaakte bedden

Wil je graag opgemaakte bedden dan kan dat. Voor € 10,– p.p. inclusief bedlinnen maken wij jullie bed op. Alleen mogelijk voor de hele groep.

Back To Top