Skip to content

Veel gestelde vragen

handig om te weten ...

Koffie en thee

Koffie Klaar Bij De Ossenkamp

Uiteraard willen jullie als gasten graag koffie en thee zetten. Een groot koffiezetapparaat staat voor jullie klaar, wij zorgen voor de filters. Als u snelfiltermaling mee neemt, kunt u een heerlijk kopje koffie zetten. Voor de thee liefhebbers staat er een waterkoker klaar.

Keuken inventaris

Riante Keuken

Onze keuken is van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig om een lekkere maaltijd te bereiden: groot fornuis met oven, koelkast, vriezer, grote pannen, koekepannen, snijplanken, messen, keukengereedschap. Maar natuurlijk ook serviesgoed, glazen, bestek en uiteraard is er ruim voldoende voor 25 personen.

Voor de allerkleinsten

Voor De Allerkleinsten

Voor de allerkleinsten hebben wij een aparte toiletruimte gemaakt met aankleedtafel en een verhoogde douche. Er staan 2 kinderstoelen en een box in de accommodatie. Standaard staan er ook 2 kinderbedden in de accommodatie. Op verzoek kunnen wij ook nog 2 campingbedjes klaarzetten.

Barbecue

Bbq Bij De Ossenkamp

Het is heel gezellig om met een groep te barbecueën. Bij de accommodatie is geen bbq, maar bestel je vlees via Slagerij Gerben Kamphuis uit Hellendoorn dan kunnen zij ook voor een goede barbecue zorgen.

Brood en boodschappen

Brood Bij De Ossenkamp

Neem voor brood contact op met Bakkerij Lorkeers in Hellendoorn In overleg kan het brood bij de accommodatie bezorgd worden.
Levensmiddelen kun je makkelijk bestellen via  Albert Heijn in Hellendoorn. Doe dit wel ruim op tijd zodat de boodschappen bij aankomst in de accommodatie voor u klaar staan.

Sport en spel attributen

Ping-pong Bij De Ossenkamp

Bij de pingpongtafel liggen standaard geen batjes en balletjes. Ook moet je voor je eigen voetbal of vollybal zorgen. Die zijn ook vaak het fijnste.

Kampvuur

Vuur Bij De Ossenkamp

Bij onze groepsaccommodatie kan een kampvuur gemaakt worden in een grote vuurschaal. Wij verkopen hiervoor droog hout.

Fietsverhuur

Fietsen kun je makelijk huren via onderstaande adressen.
Tweewielercentrum Hellendoorn
Jan Stam fietsverhuur in Holten

Maak het jezelf makkelijk.

Slaapkamers

Bedlinnen huren is verplicht en wordt standaard meegenomen in de overeenkomst. Voor € 5 p.p. extra treft je een opgemaakt bed aan. Wel relaxed natuurlijk

Active uitjes

Wilgenweard in Nijverdal voor sportieve uitdagende activiteiten
Aktief Overijssel in Hellendoorn op 1 km afstand van ons huis.
Natuurmuseum Holterberg voor wandeling met gids of verhalenverteller
Varen met de Zomp op de Regge.

Spelen

één Gezin

In ons vakantiehuis liggen verschillende spelletjes. Denk hierbij aan een sjoelbak, jenga, dambord, mikado en nog meer.

Onze huisregels

Twee Kippen

Wil je alvast weten wat onze huisregels zijn,
klik hier>>

Uw huisdier

Huisdieren

Wil je een huisdier meenemen, dan mag dat in overleg. Er mogen maximaal 2 huisdieren mee. De extra kosten voor je huisdier bedragen € 12,50 per dier per dag. Wij gaan er vanuit dat uw huisdier opgevoed is en onze dieren met rust laat.

Wifi

Ossenkamp Mobiel

Heeft u zelf geen internet dan is er wifi in de accommodatie aanwezig. Het wachtwoord hiervoor is ons adres, kleine letters aanelkaar. Maar u kunt er ook rustig om vragen.

Keukenlinnen en koffiefilters.

Koffiezetapparaat

In de accommodatie is keukenlinnen aanwezig en voor ons grote bravilor koffiezetapparaat zijn filters aanwezig. Daarnaast is er een klein koffiezetapparaat waar de filtermaat 4 in past. Wel handig om mee te nemen zijn plastic zakken.

Slaapkamer indeling

Slaap Lekker

Wij hebben 7 slaapkamers waarvan 1 tweepersoonskamer op de begane grond. Op de bovenverdieping vind je 1 tweepersoonskamer, 4 vierpersoons- kamers en 1 vijf-persoonskamer.
De slaapkamers boven hebben geen verwarming, mocht je het koud hebben vraag dan om een extra deken, of neem een warme pyjama mee.

Terrasmeubilair

Gezelligheid Bij De Ossenkamp

Onder het overdekte terras staan 6 picknicktafels. Daarnaast staan er ook 15 terrasstoeltjes zodat je al gauw snel aan kunt schuiven.

Badlinnen

Badlinnen en handoeken voor het douchen moet je zelf meenemen en liggen niet voor je klaar in de accommodatie.

Back To Top