Skip to content

Groepen Overijssel

Sinds wij in 2006 eigenaar van Ossenkamp Vakantiehuis in Hellendoorn zijn geworden zijn wij lid van Groepen Overijssel.

Groepen Overijssel is een vereniging van 20 verschillende groepsaccommodaties in de provincie Overijssel. Het gezamenlijk belang van de leden is, zorgen dat de groepen naar Overijssel komen. Overijssel heeft van alles te bieden om een gezellig en aangenaam verblijf te hebben. De vereniging bestaat inmiddels ruim 25 jaar. En gezamenlijk hebben ze al mooi resultaten bereikt met als belangrijkste resultaat de huidige website. De website heeft een zoek en boek functie waardoor er op periode en aantal personen gezocht kan worden. Op deze manier wordt het een stuk makkelijk een passende locatie te vinden.

De groep met leden is zeer divers van vakantiehuizen voor families en vriendengroepen, of een vakantiewoning voor mensen met een beperking. Maar ook grote kampeerboerderijen voor een mooi schoolkamp of verenigingsuitje.

Overijssel biedt ook volop mogelijkheden voor diverse activiteiten. Wil je een actief bezig zijn, dan kun je gaan wandelen, fietsen, kanovaren, mountainbiken en nog meer. Maar je kunt ook lekker genieten van de rust. De meeste vakantiehuizen staan buiten af. Waardoor je kunt genieten van de natuur om je heen.

De leden moeten aan een aantal ijzen voldoen om lid te kunnen worden, zoals in het bezit zijn van de juiste vergunningen. Voldoen aan de overheidsverplichtingen zoals voor legionella, brandpreventie en controle van de technische apparatuur. Het doel van de vereniging is om gezamenlijk de promotie te verbeter, maar er is ook sprake van veel kennisuitwisseling. Het is altijd fijn om te overleggen met een collega groepsaccommodatie eigenaar. Kun je bij ons dus niet vinden wat je nodig bent kijk dan eens bij een van onze collega’s van Groepen Overijssel

Back To Top