Skip to content

Ons huis

Groepsaccommodatie 20 personen Overijssel

25 personen

Vakantiehuis de Ossenkamp is een mooie plek voor een groep tot 25 personen. Met slaapplaatsen boven en op de begane grond.

Voor minder validen

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, hebben we op de begane grond  1 tweepersoonsslaapkamer met eigen sanitair.

7 slaapkamers

Ons vakantiehuis biedt maar liefst zeven slaapkamers. De meest kamers zijn boven, maar ook beneden is er een slaapkamer voor mensen die moeite hebben met traplopen.

Boeken en prijzen

Klik hier, om naar onze boeken en prijzen pagina te gaan. Geef het aantal personen en de gewenste periode aan en de prijs wordt automatisch weergegeven.

Virtuele Rondleiding

Als u benieuwd bent hoe onze vakantiehuis er uit ziet, kijk dan eens naar onze virtuele rondleiding.
Dan heeft u al een aardig idee,

Zeer ruime huiskamer

De gezellige huiskamer is voorzien, van voldoende stoelen en tafels om gezellig met elkaar te eten. Verder lekkere banken om samen te genieten. Er is een moderne tv aanwezig met home-cinema set. En voor degene die zelf muziek maakt er staat ook nog een piano in de accommodatie.

Slaapkamers

Ons vakantiehuis heeft 7 slaapkamers. 6 op de eerste verdieping, maar ook 1 op de begane grond. Het merendeel van de bedden zijn boxsprings en op elk bed ligt een kussen en een dekbedovertrek. Standaard wordt er verhuurd inclusief bedlinnen en dat leggen wij voor jullie klaar.

slaapkamer

Modern sanitair

De accommodatie heeft een modern sanitair gedeelte met 2 gescheiden sanitaire ruimtes voor dames en heren. Ieder met 2 douches en 2 toiletten en op de boven verdieping ook nog 2 toiletten. Verder is er een mindervaliden doucheruimte en een kinderdoucheruimte.

Toilet

Enorm grasveld!

De accommodatie heeft een groot sportveld met een voetbalveld en een apart vollybalveld. Verder is er een grote speelplaats met zand en water aanwezig.

Speelmateriaal

Voor iedereen die dat leuk vindt staat er een trampoline. Verder is er een grote zandspeelplaats met klimtoestellen en een waterpomp. Er is een pingpongtafel en voor de kinderen is er een skelter aanwezig.

Terras

Op het terras staan verschillende picknick tafels waar je gezellig met elkaar aan kunt zitten.

Samen sporten en genieten
Springkussen
terras achter
Back To Top