skip to Main Content
0548 681382 info@ossenkamp.nl

Ons huis

De Ossenkamp vakantiehuis dicht bij Hellendoorn

30 personen

Vakantiehuis de Ossenkamp biedt plaats aan maar liefst 30 personen. Met slaapplaatsen boven en op de begane grond.

Voor minder validen

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, hebben we op de begane grond  1 tweepersoonsslaapkamer met eigen sanitair.

 

 

7 slaapkamers

Ons vakantiehuis biedt maar liefst zeven slaapkamers. De meest kamers zijn boven, maar ook beneden is er een slaapkamer voor mensen die moeite hebben met traplopen.

 

 

Tarieven

Klik hier, om naar onze tarieven-pagina te gaan. Daar vindt u een duidelijk overzicht van onze tarieven voor de komende periode.

Virtuele Rondleiding

Als u benieuwd bent hoe onze vakantiehuis er uit ziet, kijk dan eens naar onze virtuele rondleiding.
Dan heeft u al een aardig idee,

Zeer ruime huiskamer

De gezellige huiskamer is voorzien, van voldoende stoelen en tafels om gezellig met elkaar te eten. Verder lekkere banken om samen te genieten. Er is een moderne tv aanwezig met home-cinema set. En voor degene die zelf muziek maakt er staat ook nog een piano in de accommodatie.

Slaapkamers

Ons vakantiehuis heeft 7 slaapkamers. 6 op de eerste verdieping, maar ook 1 op de begane grond. Het merendeel van de bedden zijn boxsprings en op elk bed ligt een kussen en een dekbedovertrek. Indien gewenst leggen wij het bedlinnen ook voor jullie klaar.

Modern sanitair

De accommodatie heeft een modern sanitair gedeelte met 2 gescheiden sanitaire ruimtes voor dames en heren. Ieder met 2 douches en 2 toiletten en op de boven verdieping ook nog 2 toiletten. Verder is er een mindervaliden doucheruimte en een kinderdoucheruimte.

Enorm grasveld!

De accommodatie heeft een groot sportveld met een voetbalveld en een apart vollybalveld. Verder is er een grote speelplaats met zand en water aanwezig.

Speelmateriaal

Voor iedereen die dat leuk vindt staat er een trampoline. Verder is er een grote zandspeelplaats met klimtoestellen en een waterpomp. Er is een pingpongtafel en voor de kinderen is er een skelter aanwezig.

Terras

Op het terras staan verschillende picknick tafels waar je gezellig met elkaar aan kunt zitten.

Gezelligheid Bij De Ossenkamp
Back To Top