Skip to content

Heidag voor je bedrijf of organisatie

Kies voor onze groepsaccommodatie in Hellendoorn voor een heisessie!

Ben je een bezig met het organiseren van  een heisessie? Denk dan eens aan de mogelijkheid om een groepsaccommodatie te huren.  Centraal gelegen in de provincie Overijssel ligt Ossenkamp vakantiehuis, dicht bij het dorp Hellendoorn. Een ideale omgeving waar je in alle rust kunt vergaderen of overleggen. Neem de tijd om mooie plannen te maken  en ideeën voor de toekomst uit te werken in onze ruime groepsaccommodatie.
Ons vakantiehuis heeft 7 ruime slaapkamers en heeft een royale woonkamer met een aangrenzend overdekt terras. Alle ruimte om samen bezig te zijn en plannen te maken.

Het grote sportveld bij de groepsaccommodatie biedt de mogelijkheid voor het organiseren van een buitenactiviteit of in kleine groepen te overleggen over jullie plannen. Of ga met elkaar wandelen in de prachte omgeving van de Regge of de Elerberg, de uitlopers van de Sallandse Heuvelrug.  En aan het eind van de dag sluit je samen af met een gezamenlijke maaltijd die je bij ons in de keuken kunt bereiden. Wil je niet samen koken dan behoort catering natuurlijk ook tot de mogelijkheden klik hiervoor op onze pagina Arrangementen.

 

Back To Top