Skip to content

Ossenkamp

vakantiehuis

Welkom op de site van Ossenkamp Vakantiehuis.
Wij hebben alles in huis voor een aangenaam verblijf in een prachtige omgeving!
Daarom willen wij graag iets vertellen over de mooie gemeente waarin jullie onze groepsaccommodatie kunnen vinden in Overijssel.

Natuurlijk Avontuurlijk is niet voor niks de slogan van de gemeente Hellendoorn! Gelegen in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug en de Regge, dé buitensport regio van Nederland. Wandelen, fietsen, outdoor en de vele (topsport) evenementen, je vindt het allemaal in de gemeente Hellendoorn. Maar ook diverse musea, gezellige horeca en een nieuw centrum. Samen met de oprechte gastvrijheid maakt dit de gemeente Hellendoorn tot een toeristische verademing.

Het hele jaar door bruist het van de evenementen! Het is bikkelen geblazen bij de YUMAN race, hét evenement voor stoere mannen en vrouwen. De Salland Trail en de Goldrush Survivalrace trekken topsporters uit het hele land naar Hellendoorn en Nijverdal. Het alom bekende evenement Dauwpop, met elk jaar weer een spectaculaire line-up trekt al vele jaren duizenden mensen en in de herfstvakantie nemen de heksen het Avonturenpark Hellendoorn en het dorp Hellendoorn in hun bezit. Dit is slechts een greep uit de talloze evenementen die zeker een bezoekje waard zijn.

In Nijverdal kun je even ontspannen shoppen en door de gezellige straatjes wandelen. Charmante winkeltjes en gezellige terrasjes geven je het gevoel er even helemaal uit te zijn. Na het winkelen kun je heerlijk eten in één van de restaurants, bistro’s of eetcafés met veelal streekproducten. Laat je in de watten leggen. In de maand december is het genieten op de schaatsbaan. Daarna kun je je warmen bij het knapperend haardvuur in de tipi.

In het centrum van Hellendoorn kun je volop cultuur snuiven. Oude ambachten, de geschiedenis van ijs en een dorpswandeling brengen je terug in de tijd. In het Memory Vredesmuseum in Nijverdal krijg je een beeld van de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog.

Ook voor de kleintjes is er van alles te beleven. Lekker rennen en klimmen in het Speelbos of op onderzoek uitgaan in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Natuurlijk mag ook het Avonturenpark Hellendoorn met zijn geweldige attracties niet ontbreken. Lekker zwemmen kan in Het Ravijn. En wat te denken van ZINema, de bioscoop waar jouw kinderen de nieuwste films kunnen bekijken. De wat oudere kinderen kunnen zich uitleven met het bouwen van een vlot of suppen op de Regge, klimmen in het klimpark, op de kartbaan of een potje lasergamen.

Zoals je hierboven leest heeft Hellendoorn alle ingrediënten voor een vakantie of een langer verblijf.

Alle overnachtingsmogelijkheden en nog meer tips vind je op www.visithellendoorn.nl of bekijk de beschikbaarheid van onze Groepsaccommodatie voor een familieweekend of vriendenweekend.
SGOV Groepen Overijssel
visit-Hellendoorn
erslingerd aan Salland
Visit Oost
Sallandse Heuvelrug
Back To Top