Skip to content

Groespaccommodatie met 7 slaapkamers in Hellendoorn

Vakantiehuis met 7 slaapkamers voor 25 personen

Onze vakantiewoning ligt in een rustige omgeving in de buurt van het toeristisch dorpje Hellendoorn. Direct gelegen aan wandel en fietspaden die je de mogelijkheid bieden om de omgeving te gaan ontdekken. Je kunt prachtig fietsen of wandelen door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, of ontdek de het mooie Reggedal. Vergeet ook niet de Lemelerberg met zijn schaapskudde.

Beschrijving

Het vakantiehuis is gezellig ingericht en heeft een groot sportveld,  klimtoestellen, een schommel en een natuurspeelplaats met kabelbaan en waterpomp. Kom ook rustig even kijken bij onze kippen en varkens. Misschien ligt er wel een eitje voor je klaar. Door de ligging en de mogelijkheden is ons huis heel geschikt voor familiegroepen met kinderen.

De accommodatie heeft een grote gezellige woonkamer met voldoende stoelen en tafels om samen te eten. Er is een smart-TV met box aanwezig met een mogelijkheid om online muziek te luisteren. En maak je graag zelf muziek dan is er ook nog een piano in aanwezig.

Je beschikt over 7 slaapkamers. Op de begane grond een 2-persoons kamer met aangepaste douche en toilet voor mindervaliden. De andere zes slaapkamers vind je op de eerste verdieping. Het merendeel van de bedden zijn boxsprings. De accommodatie heeft moderne sanitaire ruimtes. Iedere sanitaire ruimte beschikt over 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels. Verder is er een mindervaliden doucheruimte en een kinderdoucheruimte.

Via de openslaande deuren kom je op het volledig overdekte terras. Op het terras staan verschillende picknick tafels waar je gezellig met elkaar kunt zitten. Vanaf het terras kijk je uit op het speelveld met volleybalnet, trampoline, voetbalgoals, klimtoestel, pingpongtafel en een natuurspeelplaats. Daarnaast is er voor de kinderen nog een skelter aanwezig.

Ben je al nieuwsgierig geworden, bekijk onze virtuele tour.

Ons vakantiehuis is heel geschikt voor kleine groepen. De accommodatie is overzichtelijk en biedt voldoende ruimt of je nu met 10, 15 of 20 personen komt, je voelt je gauw thuis in onze vakantiewoning.

De accommodatie wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd.

In ons vakantiehuis hebben we aanpassingen gemaakt voor mensen met een beperking.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + aangepaste douche, toilet en wastafel
Sanitaire ruimte 1: 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels
Sanitaire ruimte 2: 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels
Sanitaire ruimte 3: kinderdouche en baby verzorgingstafel

Boven:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 5: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 5x 1-persoonsbed
2 losse toiletten

Back To Top